2012 m. sausio 22 d., sekmadienis

i remember my december

 
Gruodžio pradžia. Nepamenu TOKIO šilto rudens ir tokios žiemos...



  
Gruodį buvau "atidariusi" mažiuką šokoladinių saldainių cechiuką. Tėvams prigaminau apie 60 saldainių, toks buvo mano indėlis į šventinį stalą. Vis raginau juos krimsti, nes "ne iš parduotuvės, tad galiojimo laikas gerokai trumpesnis". Antrąją šv. Kalėdų dieną tėtė, atsargiai rinkdamas žodžius (kas jam nebūdinga), pasakė: "gal... tu... nebedaryk tų saldainių kurį laiką" :)  tai dabar, vykdama pas juos, nebevežu. Ir man pačiai, tiesą sakant, jau truputį nuo tų širdučių bloga. 
 



                                      Kolegos kepti imbieriniai sausainiai.

    Dovanos nuo mylimojo :)
    paukštelis - maldemer
    širdutės - fairytales and hidden notes
   


    rankinė iš De'Žavu


Dovana nuo Gabijos



"snaigė" šaukštely!

  šventinės Etam tapkikės 








8 komentarai:

  1. labai patiko antras rankinukas ir ypac dovanos is mylimojo:) turi gera skoni vaikinas!
    visi trys derinukai taip pat grazus, elegantiski, pas tave viskas net iki tapkiu suderinta:D giriu! paskutine suknele, kiek leidzia apziureti nuotraukos sviesumas, tai tiesiog ypatingai mano skonio:)
    aisku, saldainiu irgi neatsisakyciau paragauti:D

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai ačiū už pagyras! tiek gražių žodžių, kaip smagu :)
    rankinuką gavau dovanų nuo sesės, labai norėjau jį pirkti pati, bet pagailėjau likusios algos, nes išlaidų prieš šventes buvo labai daug, tad sesei nupasakojau tik mano patikusio rankinuko spalvas ir kokioj parduotuvėj mačiau, o daugiau nei žodelio apie jį nebesakiau ir visai jį pamiršau, užtat kaip smagu buvo išpakavus dovanas hehe :)
    o saldainiai tai visai nieko gavosi, nors niekada anksčiau nebuvau bandžiusi jų gaminti (oi, kaip sudėtinga :))) not!), tik pamačiusi formeles nusipirkau, o tik po to pradėjau ieškoti receptukų, labai norėjosi prieš šventes kažką savo daryta padovanoti :)
    jei žinočiau tavo adresą, kokią dieną gautum siuntinuką :) su saldainiais!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. oj ne ne ne, negaleciau tokios dideles dovanos priimti!:) niekad nemeginau nieko tokio pati pagaminti, nes neturiu formeliu ir net neisivaizduociau nuo ko pradeti:D bet didziausia priezastis del ko nedarau yra ta, kad bijau jog draugas visus suvalgys is karto ir po to verks, kad bloga jam:D

      pagyru niekad negaila, kai yra uz ka:) nuskambes gal siurpiai IN SOME WAY, bet kazkas yra tokio tavo bloge, tavo irasuose, kas vercia mane noreti su tavim susipazinti realiai:D haha, nu va dabar gali laikyti mane keista:D

      kas liecia susipazinimus tarp blogu, buvau jau susitikusi su Ieva is The Craze ir Toma is Fill The City (ju kvietimu), tai jo, ko gero, dabar iseina taip, kad as kvieciu pagaliau!:D

      Panaikinti
    2. tai būtų visai nedidelė dovana! o tų saldainių gamyba toookia paprasta, kad nepavykti tiesiog negali :)) na, o nuo draugo tektų visus paslėpti, leisti tik keliais pasivaišinti :D iš tikro sukramčius vieną kurį laiką nesinori daugiau :D

      haaaa, dabar va taip gavosi, kad ne iš karto tau atrašau, tai tu jau turbūt pagalvojai, kad aš pagalvojau, kad tu šiurpiai keista :))) (iš tikro tai nieko panašaus mano galvoje neįvyko)
      man dar neteko su niekuo iš blogerių tiktis (na, Bantik mano draugė, tai nesiskaito :) ), bet aš tikrai norėčiau, būtų smagu.
      kad ir į kokį J. Tati filmą nulėkt, kol Ecrans D'hiver vyksta :)

      Panaikinti
  3. Labai mielos ir šiltos nuotraukos, labai gražiai atrodai pirmose nuotraukose :) beje, ta juodai baltai ruda rankinė fantatstiška :)

    Sandra
    Kur mano raktai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū, Sandra! kaip smagu skaityti šiltus atsiliepimus :)

      Panaikinti
    2. Labai mielas šiltas ir jaukutis blogas:)
      Išties malonu skaityti:)
      http://stylishlifeby.blogspot.com
      Linkėjimai,
      Austė:*

      Panaikinti
  4. klausimas: gal fone pirmuju nuotrauku sapiegu dvaras?
    beje nutsbaios nuotraukos!

    AtsakytiPanaikinti