2012 m. gegužės 2 d., trečiadienis

you wear a golden crown

1
 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

9 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. ačiū, Sandra, tu niekada nepagaili gražių žodžių :))

      Panaikinti
  2. kazkokia pasikeitus, ar as kliedziu?:D nu bet kad ir kaip ten bebutu, kaip visad atrodai nuostabiai:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. akyloji Ieva :D pasikeitus, plaukai patamsėjo! hehe. dėkui :)

      Panaikinti
    2. labai tinka tau isties:) tokia analogiska sukuosena as nesiojau labai ilgai, kol nenukirpau kasu iki smakro:D

      Panaikinti
    3. Dėkui! jau trečias kartas, kai tokia spalva pasipuošiu, tik mane dažo nuplaunamais, tai pakankamai greit nebelieka to džiaugsmo ant plaukų, bet aš labai nenoriu nuaugimo linijos :))

      Panaikinti
    4. Aha, aisku priklauso nuo plauku augimo greicio, bet linija greit pasimato:) as dazau jau seniai labai, kas kokius 3-4 men, nu bet reiktu dvigubai dazniau. Nelabai tvarkingai po to atrodo, bet as per didele tingine:D va dabar grifka jau nosi dengia, as vistiek neinu kirptis:D tai akinius nesioju isvien, kad nenervintu:D bet jei dar nepradejai dazyti nenuplaunamais dazais, tai as ir nerekomenduoju:) kam be reikalo cia tam plaukui kenkti :) o po to dar didesniu problemu gali prasideti, kaip sakojimaisi, skilinejimai, neaugimai, slinkimai nu ir visa likusi puokste, zinai:)

      Panaikinti
    5. aš dažiau nenuplaunamais nuo 14 iki 17 :))) tai tikrai žinau, ką tai reiškia, dėl to nebenoriu prie to sugrįžti :) maža kas, atsibos ir turėsiu kamuotis, kol nuaugs (o ir vaizdas tada ilgą laiką ne iš geriausių). o su grifka tai ir man taip, kol jau nepradeda užlindinėt už akių vokų mirksint, tol nukėlinėju vizitą pas kirpėją :)) toks jausmas, kad tik ji ir teauga, o visi plaukai stovi vietoje :))
      siaubas, su tais komentarais, rašiau po tavo įrašu per telefoną, pastrigo, dingo mano rašliava, ir nemaniau, kad nusisiuntė tau patvirtinimui. užmiršau, ką ten rašiau, tai iš naujo suraičiau tekstuką :D dabar žiūriu patvirtinai pirmąjį :D turbūt juokinga skaityti du iš eilės apie tą patį, tik kitaip sudėliotom mintim :))

      Panaikinti
    6. grynai grynai, man irgi atrodo kad tik ji ir teauga:D nors daba kai nureziau plaukus, pastebejau kad siek tiek ir jie ilgeja po biskuti, bet noretus greiciau:) bandziau nuauginti dazymus, metus laiko laikiaus laikiaus, atrodziau baisiai, kol galiausiai nusprendziau - velniop ir nusidaziau juos, o po to dar ir nukirpau:D kol kas nesigailiu. Plauku tema isties idomi, galeciau sneketi ir sneketi:D jei nori paauginti is ilgio plaukus greiciau, tai patariu ricinu aliejum saknis patepti karta ar du per savaite (ziurint kaip daznai plauni galva). Dar cemeryciu vandeni naudodavau anksciau, irgi i saknis. Aisku cia tokie labai zinomi receptai, tai jokiu naujienu as tau cia nepasakiau:D bet tiesiog pati isbandziau, ir labai patiko efektas. Labiausiai aisku jis matesi ant blakstienu, jau po 2 savaiciu buvo rezultatas, o po menesio labai ryskus skirtumas:) po ricinu issiplovus galva po to plaukai buna tokie malonus ir minksti:) tik plauti jau reikia du kartus, sunkiai issiplauna tas aliejus:D
      O del komentaru, tai taip ir maniau, kad tau kazkas uzstrigo:) specialiai skaiciau abu ir ziurejau ar labai pasikeite mintys:DD bet nelabai:)

      Panaikinti