2013 m. sausio 27 d., sekmadienis

when your ship comes in you'll be happy



I won't plead and I won't beg
Shed salt tears all down your neck
When your ship comes in
I won't weep and I won't mourn
I'm gonna let my long hair down
When your ship comes in






taip jau susiklostę, kad didžioji dalis (iš tikro beveik visi) man artimiausių ir brangiausių žmonių toli nuo manęs. kas kituose miestuose, kas kitose šalyse, net žemynuose. kas visada gyveno, kas išvykę, kas jau ruošiasi, o kai kas dar tik svarsto, vykti ar likti. turbūt derėtų slėpti tokias mintis kaip "man liūdna dėl to"; kaip pasakytų Gabija, tai netaktiška, kaip paantrinčiau jai aš - egoistiška.
betgi žmogiška. o dar tas prisirišimas prie žmonių, kuriuos prisileidi.
aš laiminga, kai laimingi jūs. norėčiau dažniau būti šalia.

apkabinu


























22 komentarai:

  1. Aš tavo blogą seku jau maždaug metus ir dabar tik jaučiu, kad "pribrendo" būtinybė palikti komentarą. Aš vis žiūriu į tavo nuotraukas ir galvoju " o dievuliau, kokia ji graži..". dar žiūrėdama pradedu galvoti, kad ir man reikia iššokti iš džinsų ir šokti atgal į sukneles ir sijonus, nes vis pažiūriu kaip tau tinka, ir nusprendžiu, kas baigta su išsisukinėjimais, reikia vėl pradėti. žiūriu tavo nuotraukas su šypsenom, linkėjimai visiems blogo paukštukams :)
    Kai netyčia kur tave sutiksiu Vilniuje, sakysiu "Labas. aš tavo skaitytoja/gerbėja".
    Gero vakaro :>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū tau, Simona, praskraidrinai mano pastarųjų kelių dienų melancholišką nuotaiką :)

      o suknutės taip žavu ir moteriška! būtinai šok į jas (ir su jomis:) ). visą gyvenimą iki prieš daugiau nei 4 metus buvau prisiekusi kelnių gerbėja, o situaciją pakeitė... eismo įvykis. mano abi kojos buvo stipriai sumuštos ir toookios ištinusios, kad papraščiausiai netilpo į jokias mano turimas kelnes, toks tad ir buvo mano debiutas - drambliakojė su suknele:))) bet nuo tada prasidėjo mano amžina (tikiu) meilė suknelėms.

      būtinai pakalbink, jei tik manęs neišsigąsi, nes man visi sako, kad kai aš maluosi kur nors viena, atrodau siaubingai pikta ir arogantiška:)) bet aš tokia nesu!

      gražaus vakaro ir tau, linkėjimai!

      Panaikinti
  2. aš irgi norėčiau paantrinti, Simonai, tu labai graži! Bet labiausiai žaviuosi ne tavo suknelėmis ar sijonais (nors tas taip pat pagirtina ir puikiai tau tinka), bet tavo namais.Tom baltom sienom, minimaliais mediniais akcentais, pastelinių spalvų puodeliais, išradingom lempom (jei teisingai supratau).. Negaliu atsižiūrėt! Baltai pavydžiu, bet tuo pačiu linkiu ir toliau taip pat sėkmingai gražinti savo būstelį ir nenustoti tobulėti!:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū už gražių žodžių laviną:) pamažu kuriuosi, atsakingai renkuosi, galvoju, persigalvoju, todėl kiek užstrigę viskas, na bet jau mėnuo, kai turiu sofą ir lovą! haha.
      lempos - arbatinukai tai iš vieno coffee inno, labai šmaikštūs. sėdėjau gerą pusvalandį, kol pastebėjau juos. va kaip dažniau reikia pakelti galvą (visomis prasmėmis visose situacijose:)) ).

      Panaikinti
    2. Dviprasmiškai ir labai teisingai! Galvas į viršų! Taip pat ir su draugais, kurie išvyko.. Nenusimink! Iškelk galvą į viršų ir eik toliau, džiaukis gyvenimu, draugais, kurie dar čia su tavimi!:)

      Panaikinti
    3. smagus sutapimas - praėjus kelioms dienoms po šio įrašo pašto dėžutėje radau atvirutę iš Kambodžos nuo vienos draugės, kitą dieną gavau siuntinuką iš kitos:))

      Panaikinti
  3. Et, taip norėtūsi dažniau rasti tavo blog'p įrašų.. :) Jie tokie nuostabiai jaukūs. Ačiū Tau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū, Indre. skausmingi man tie mano įrašai, kuriuos skelbiau (išskyrus apie 1920ųjų batelius, žinoma :D ).. bet bent jau nuotraukėlių post'inimą reikės padažninti:)

      Panaikinti
  4. labai gražūs namai ir labai graži Monika!:))
    Paantrinsiu, kas minėjo apie grįžimą prie suknelių ir sijonukų - tikrai įkvėpei:)!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkui, Laima! dabar gal ne pats tinkamiausias metas grįžti prie jų, na bet mano pavyzdys rodo, kad įmanomas ir ties -20 :)))

      Panaikinti
  5. Kiek žinau, tai aš irgi būdama viena atrodau pikta :D Kažkoks keistas reiškinys.
    Labai pritariu Indrei! :)
    Toks šiltas ir jaukus įrašas, kaip visada... :) O priešpaskutinėje nuotraukoje atrodai tiesiog stulbinančiai, labai tinka toks makiažas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš save teisinu atitinkama veido raumenų gulėjimo maniera ir kaulų struktūra, žinoma:))
      ačiū tau!

      Panaikinti
  6. Aš taip pat neatsiliksiu prieš tai paantrinusioms ir nepatylėsiu. Jau kažkada neištvėrusi rašiau, bet ir vėl paminėsiu kokio nuostabaus/neeilinio/magiško grožio savininkė esi. Aš tave taip pat keletą kartų esu sutikusi Vilniuje, ir man taip pat taip norėtūsi tau "labas" pasakyti, jog aš esu tavo blog'o skaitytoja.. bet tas mano "labas" taip niekada ir nebūna pasakytas ir tikriausiai niekada nebus.
    Šaunuolė, Monika, esi, taip išlaikai savo stilių, tavo pačios ir tavo namų jaukumas taip įkvepia ir inspiruoja būti panašiai į tave :)
    Beje, labai gražūs aukso spalvos žiedeliai toje nuotraukoje, kur laikai puodelį. Gal pasidalinsi iš kur jie? :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū tau, miela nepažįstamoji:)
      o be reikalo nepasakytas! labai pradžiugintum. bet sunkiai įsivaizduoju save, užkalbinančią žmogų, pažįstamą tik iš blog'o įrašų, tad suprantu tave:))

      apie žiedus planavau kažkada ateity užsiminti, tai dar ir padarysiu. užsisakiau pas juvelyrą Anatolij Shulgin, nes niekur neradau pirkti paprastų plonų aukso žiedų. na, viena iš pasirinkimo galimybių buvo vestuviniai žiedai:D bet kiek jų, daugmaž atitinkančių mano norus, mačiau, tai vieno kaina nuo 800lt, o man reikėjo dviejų.. o pas šį juvelyrą abu kainavo mažiau, nei mano minėtoji suma.

      Panaikinti
  7. As irgi noreciau pritarti merginoms ir pasakyti,kad esi velniskai grazi moteris!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Žė grįžau aš jau! Ko liūdi? Einam kavos staigEI!

    AtsakytiPanaikinti
  9. vis daugeja ir daugeja daikteliu namie, net sofa izvelgiu! sveikinimai! tik suintrigavo tas melynas lagaminuks...
    paantrinsiu vienam komentarui, makiazas priespaskutinej nuotraukoj tau labai tinka:) hmm seniai besimatem:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aha, senokai. kaip šik šiandien apie tave pagalvojau.

      Panaikinti