2013 m. birželio 24 d., pirmadienis

smena 8m. Sardegna



























4 komentarai:

  1. labai grazios, vasariskos (obviously), tokios dreamy nuotraukos, siuncia labai ramias ir jaukias nuotaikas:) suknele jau gyriau, nu bet tikrai ispudinga ji man:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai norėjau kodak ektar juostos, būtų buvę daug labiau dreamy, bet kad jos pasiteiravau prieš pat kelionę, neturėjo, o į ten, kur galbūt būtų buvę, nebesuspėjau nuvykti, tai paprastą kodak fotojuostą nusigriebiau, bet vistiek visai ok vaizdeliai gavosi :) tik taip "taupiau" juostą, kad paskui link kelionės galo kad pradėjau pyškint :) galėjau kad ir Bosoj daugiau nuotraukų padaryt... užtat skaitmeniniu beveik pora tūkstančių kadrų prišaudžiau hahahaha.

      labai ačiū už komplimentus! suknelė irgi visiškai paskutinės akimirkos pirkinys (vintazine.lt), jau su lagaminais turėjau išdardėt, o dar bėgau į pašto skyrių atsiimt siuntinio (man neįmetė į pašto dėžutę lapelio, nors internete patikrinau, kad jau buvo seniai gautas siuntinys, tai nulėkiau išsireikalaut su siuntos numeriu, pakeverzotu ant lapelio :D ). kaip aš čia išsamiai taršku su smulkmenom :D as usual

      Panaikinti
  2. Labai gražios nuotraukos :) o suknelė puiki ir labai tau tinka. Peržiūrėjau parduotuvės nuorodą labai gražių suknelių jie turi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū, Ema! taip, verta vis apsilankyti jų puslapyje, dailių suknyčių būna :)

      Panaikinti