2012 m. sausio 30 d., pirmadienis

les petits moments


 jau kurį laiką tai mano kasdieniniai pusryčiai. nuostabieji coffee inn šokoladiniai keksiukai! kartą tyčia pasičiupiau čekį, kad pasižiūrėčiau baristos vardą, kuri dabar yra mano kasrytinė keksiukų fėja :)) taigi, Veronika, esame tokiu būdu nebyliai susipažinusios :) ačiū, kas rytą gerai nuteiki!


karštas vynas ir jaukūs čiauškesiai su mylimuoju.



puikios lauktuvės nuo Gabijos (pargabenta iš Švedijos)


 mano pirmasis knygos viršelis. apžiūrėkit knygynuose!


-15°C

 
po ilgo laiko grįžau prie juodos. nedėvėjau juodo paltuko nuo 2008 gruodžio vidurio iki šio sausio :) ir dėl to, kad per eismo įvykį jis buvo įplėštas, tad teko jį atidėti tarp nebenešiojamų rūbų, ir galbūt dėl psichologinių dalykų. nuo tos datos persimečiau į kitas spalvas ir nustojau nešioti kelnes (dabar užsitempiu jas laaaabai retai), mat kojukės po pertrenkimo buvo labai sumuštos ir labai ištinusios šešiose vietose (čiurnos, kelėnai, blauzdos), kad netilpo į jokias turimas kelnytes :)) taip prasidėjo mano moteriškoji suknelių/sijonų era :)
šis manteau - Mango. išpardavimų laimikis :)
kai tik pradėjau kurti šį mažą blogelį, pažadėjau sau, kad jame nebus jokių negatyvių dalykų.
tikiuosi gyveni gerai ir su sąžine susitaikei (jei ją turi), ponas ar ponia nepažįstamasis/nepažįstamoji pertrenkėjau/pertrenkėja pabėgėli/pabėgėle :) 
einu patraškinti savo negaluojantį stuburą (be abejo, po šio įvykio).
viskas, daugiau jokių neigiamų užuominų šiame bloge nebebus!
gyvenimas gražus, džiaukimės, kol vis dar pabundame rytais.


12 komentarų:

  1. Nuostabiai! ziauriai miela pirma fotke :)

    Beje tu labai grazi :) Man patinka tavo plaukai, o ir kojos grazios, lieknos, nekreivos :) Tau tik ir nesiot sijonukus! :) optimizmo visame kame !
    Ale gera nuotaika visgi kuria sitas saltukas ir saulute :) Grazios dienos! :))


    Sandra
    Kur mano raktai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū ačiū ačiū už palinkėjimus ir už šūsnį komplimentų, čia man visiems metams į priekį :)))

      Panaikinti
  2. Sveikinu su pirmuoju knygos viršeliu! Labai graži priešpaskutinė nuotrauka:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Ieva! piešiau jį per Kalėdas :) o nuotrauka lb spontaniška, draugas neatsiklausęs įamžino, kol as išsidrėbus coffee inne murksojau :))

      Panaikinti
  3. Tai puodelis darbe ar namie apsigyveno?:)
    Reiks paziuret virseli butinai.
    As irgi atkreipiau demesi,kad labai grazias kojas turi!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gabija, darbe darbe! tik pirmąjį vakarą namo parsinešiau, vyko jo krykštynos (gėriau tavo dovanotą arbatą!), o dabar man iš kairės stunkso :)) didžiausias puodelis, niekas čia tokio neturi. ir gražiausias, be abejo :) o dėl kojų tai matau čia susitarusios esat :))) ačiū.

      Panaikinti
  4. Labai grazus pakabutis... Labai seniai pati sau ieskau kazko panasaus. Gal isduosi paslapti is kur jis? Ar cia is to pacio "Farytales & hidden notes" (kuri buvai nurodziusi kitame post'e)? :)) Nes atrodo kazkoks kitoks... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū! turi omeny tas dvi širdutes? hehe, ten plaukų segtukai :))) pirkau, berods, tiger parduotuvėje (ta prieš McDonald'ą) kokį litą ar du tekainavo. jas įsismeigiau štai taip šmaikščiai dar besvajodama apie širdutes iš fairytales and hidden notes :) o paukštukas iš http://www.etsy.com/shop/maldemer , ten kartas nuo karto mielų papuošalų būna :)

      Panaikinti
  5. Nea, turėjau omenyje paukštuką. Truputėlį paskubėjau klausdama iš kur jį gavai, kadangi po to perskaičiau tavo blog'ą nuo pradžių iki galo, jau ir pati suradau tavo pateiktą paukštuko įsigijimo nuoroda.. :) Labai fainas ir mielas taviškis, būtent jo ir nebėra jau http://www.etsy.com/shop/maldemer :(( Panašus yra "Farytales & hidden notes", bet man nelabai patinka tos graviūros ir atrodo, kad didesnis jis.. O tokio pačio neberandu jau :))

    AtsakytiPanaikinti