2013 m. gegužės 28 d., antradienis

what a beautiful morning




kartais kyla mintis kurti dar vieną blog'ą užsakovų "garbei".
prasibudinau po kelių valandų snūstelėjimo, piešiau devyniolika valandų, nuo 11 ryto iki 7 ryto, ir voila - "mums netinka". taip ir niežti pradėti skelbti tiek agentūras, tiek pavardes, reiktų kolegas apsaugoti. tokiais momentais tikrai norisi imtis smurto

tai pradėkim nemokėti už plaukų dažymą, nes gal atspalvis ne visai toks gavosi, kaip praėjusį kartą, už suvalgytą dešrytę, nes poskonis ne visai toks, kokio norisi, už batus, kurie panešiojus hm na visgi gal netinka, tai kam už juos išvis mokėt.
visai faina būtų taip gyvent, nea? man patiktų!




10 komentarų:

  1. Man atrodo, reikia labiau save mylėti. Tikiu, kad tokie nutikimai daug nervų kainuoja, bet pagalvok, ar verta dėl to gadintis nuotaiką ir juolabiau - sveikatą.. Netiko vieniems, tiks kitiems!
    Manau, kad turėdama tokį talentą, nueisi laaabai toli.. O čia, kaip sakant - per kančias į žvaigždes :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aišku, smulkmena, bet kai tiek pervargsti, ir reaguoji stipriau.. anksčiau taip nebuvo, bet kuo labiau senėju, tuo labiau galvoju - i gal ne savo kely esu.
      ačiū už palaikymą :)

      Panaikinti
  2. Monika, užjaučiu, kad neįvertino triūso. Bet, kaip ir Prestige sako, reikia tiesiog užsiauginti kiautą, kuris bus tokiems dalykams atsparus. Kuris Tave privers tik atsisukti nugarą į tokius ir lengvai gūžtelėti pečiais "netiko tai netiko pfff" :)) aišku, ką čia, patarti lengviausia, bet kartais ir patarimai gal padaro savo, sėkmės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. taip ir darydavau, kai būdavo keliskart mažiau valandų prasėdėta :D o ir šiaip, atrodo laikas bėga, turėtų "taisytis" tokie dalykai ir turėtum išvengt to, žioplai studentei dar gali pasiaikyt. bet čia - atskira išdūrinėjimų sfera :) gaunasi, kad reikia prisiruošti asmeninių išankstinių sutarčių bet ko imantis, net juokinga. kiek galėčiau pripasakot, bet Lietuva labai maža, geriau nereikia :) belieka pasidžiaugti, kad yra kelios agentūros, kurios patikimos, visada smagu sulaukti skambučio iš jų.
      ačiū už gerą žodį hehe :)

      Panaikinti
  3. Monika, įtariu, kad kurtum kažką panašaus: http://clientsfromhell.net/ :) Čia panašias kaip tavo istorijas talpina web dizaineriai ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. taip taip, būtent šį ir turėjau omeny, labai geras, tik, deja, šiam psl. sunku prilygti :D o ir mano patirtos situacijos ne visada tokios absurdiškos (tuo galiu tik pasidžiaugti).

      Panaikinti
  4. ooooh... I definitely know what you mean..
    dažnai, labai dažnai ir man norisi taip padaryt!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. liūdna ir neįtikėtina, kad žmonės taip negerbia kitų ir jų darbo. tikrai neįsivaizduoju savęs taip besielgiančios. reikia kurti freelancer'ių union :) privalo būti visuotinai teisiškai įformintas laisvai samdomų žmonių teisių gynimas. o dabar kapanojasi kiekvienas pats, kaip išmano, o, tikiu, labai daug kas neprasideda iš viso, iš tikro šlykštus reikalas.. mane net purto, nes ryt vėl teks rašyti laiškus ginant save ir įrodinėjant, ką pats užsakovas puikiausia supranta, bet bando apdurninti :) et!

      Panaikinti
  5. Vienas žurnalistas, kurio šiaip labai nemėgstu, neseniai parašė straipsnį apie tokias situacijas, kai muzikantų prašoma "truputį pagroti", advokatų - "trumpai užmesti akį į kokią bylą"... Ir viskas - nemokamai! Nesinervink, ne visi žmonės išsilavinę, ne visi (geras) knygas skaito, dėl to ir ne visi supranta, kiek vertas kitų žmonių darbas. Neliūdėk! Juk vasara beveik (bent jau pas jus :))!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. taip taip, visi visko nori nemokamai, bet patys tai tikrai "labdara" neužsiima :) neliūdėčiau, bet šį kartą jau persistengta. būčiau sugaišus 3-4 val., sakyčiau velniop, tiek to, puiki pamoka man. bet dabar - 19 valandų... šito aš taip nepaliksiu :)

      Panaikinti