2012 m. birželio 30 d., šeštadienis

please don't go, I love you so



baltasis paukštis su baltuoju žirgu. 
niekaip nesuprantu, kaip galėjau gyventi 5 metus Vilniuje be dviračio.







 (Agne, nežiūrėk) išbadėjus Fėja doroja sesytės augmeniją. 
Agne, aš ją nuvijau po to, kai įamžinau :)))


















vis dar priiminėju gimtadienio dovanas, nesikuklinkit :)



sintetika. bet spalvos gražios!



9 komentarai:

  1. Dvirati Vilniuje turiu jau kokie 10 metu; bet turiu pastebeti jog tik kazkur pastaraisiai penkiais juo lengviau vazineti. Pradzioje nebuvo nei is pesciuju puses, nei is vairuotojo puses praktiskai jokio supratimo kaip gi si "kitoki" eismo dalyvi traktuoti. Del to ilga laika naudojau daugiau tik laisvalaikiui-pramogai, o ne kaip lygiaverte transporto priemone. Dziugu, jog taip viskas keiciasi i gera! Ir kiekviena pavasari "groziuosi" kap vis daugiau ir daugiau dviraciu isrieda i gatves.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man kol kas manevravimas juo tarp žmonių kelia stresą, žmonės, atrodo, piktybiškai tipena dviračių taku ir dar baisiausiai nustemba ir net apiburnoja, kai pačirškinu skambučiu arba tiesiog sulėtinus palaukiu momento, kada galėsiu aplenkti, ir aplenkdama juos išgąsdinu, nes jie nesitiki, kad jiems iš už nugaros iššoks dviratis :))) kultūros trūksta dar visame kame Lietuvos žmonėms. keletą kartų gavau puikių rusiškų keiksmų laviną :) kiek teigiamų emocijų sukeliu aplinkiniams!
      niekada neatkreipdavau dėmesio, kiek daug minančių dviračius. bet dabar, kai esu viena iš jų, pastebiu ir grožiuosi kaip ir tu :)

      Panaikinti
    2. Megsta pestieji pasiburnoti. As daznai skambubuciu "dzingteliu" tiesiog jei matau jog zmogus nestabiliai "vinguriuoja" - ne tam kad pasitrauktu, o tiesiog perspeju apie save. Zmogaus labui... Tai tada iskart pasipila :" A, tai ko cia as turiu trauktis dabar? gatve reikia vaziuoti bla bla". Va, ir norek gero =)
      Bet daznziausiai gatves praktikuoju, jei nera dviracio tako "opcijos" ir gatve ne is tu paciu paciu judriausiu. Bet su gatvem irgi sava specifika.

      Panaikinti
  2. You're so beautiful :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tave įamžino ir L.Ryto fotografai: http://img.lrytas.lt/show_foto/?id=505457&s=11&f=4 :) Malonus atradimas benaršant :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o dievai, pražiojus snapą :D ačiū už nuorodą!

      Panaikinti
  4. Tau taip tinka balta spalva, nu nerealiai :))

    AtsakytiPanaikinti