2013 m. liepos 16 d., antradienis

Mardi





dieną pradėjau nuo apsilankymo neseniai duris atvėrusiame Vytauto Kasiulio dailės muziejuje; paliko labai gerą įspūdį, rekomenduoju! kas bent kiek esat susipažinęs su lietuviškosios mokyklos daile, išgirdę lietuvišką pavardę turbūt vaizduotėje susikurtumėte atitinkamą stilistiką/koloritą/tematikas ir t.t., tad būsit nustebinti, nors, turint omenyje, kad nuo 1948 m. dailininkas kūrė Paryžiuje, iš tikro galbūt net ir apskritai nereikėtų kalbėti apie lietuviškosios dailės tradiciją.











vėlyvo ryto pratęsimas "Cafe Montmartre"





 popiet nutursenau pasižvalgyti po Lietuvos nacionalinį muziejų.












4 komentarai:

  1. Dvelkia intelektualia bohema. Norėčiau ir aš aplankyti. Ir matau, kad tau, miela Monika, gyvenimas Vilniuje sekasi. Smagu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau keletą metų tyliai skaitau šį blogą. Nežinau kodėl, nors ne, gal ir žinau. Tikrai žinau.
    Kiekvieną kartą kai čia užsuku atrandu vis kažką naujo, nors ir naujo įrašo dažnai nepamatau, čia tiek daug įdomios, šiltos ir naudingos auros vienoje vietoje!. Išskirtinės mintys kurios liepia ir pačiai susimastyti, kažką pakeisti. Nuotraukos, kurios viena nuo kitos taip smarkiai skiriasi, bet kartu visos surištos... Kas keisčiausia. Per porą metų žvalgymosi čia pagaliau ir aš prisiruošiau kelnės ir džinsus padėti į spintos gilumą. :D
    Gražus tavo gyvenimas Monika! Malonu pasižvalgyti. :)
    Ačiū.

    http://ciairtada.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Silvija, man tikra dovana skaityti tokius žodžius.
      labai ačiū!

      Panaikinti